Binære optioner handler om at tage chancer

Mange i Danmark kender endnu ikke til binære optioner, men det kan muligvis være på vej til at ændre sig. Lige som med meget andet nyt kan det være svært at få overblikket, men i virkeligheden er det ikke så slemt når man først forstår grundprincipperne.

Mange vil sikkert nikke genkendende til hvad eksempelvis handel med aktier er, hvorimod at de vil kigge spørgende når man nævner binære optioner. Det er dog en handelsform som er i støt stigning, og hvis man ser på hvor mange søgninger på nettet som forekommer med ordene ”binære optioner”, så er der rigtigt mange ting der tyder på at dette også vil blive en handelsform der kommer til at vinde indpas og terræn i Danmark. I Sverige er binära optioner allerede en etableret handelsform, ligesom tilfældet er i USA, England og Australien.

Princippet bag binære optioner er let at forstå

Det er ikke det sværeste at forstå, hvad angår selve det grundlæggende princip bag det: basalt set så handler det om at kunne gætte sig frem til, eller forudsige, hvordan markedet vil udvikle sig. Hvis man f.eks. tror at noget vil stige, skal man købe en såkaldt ”call option”, og er der så til gengæld noget som man står vil falde i værdi, skal man derimod købe en ”put option”. Viser det sig, at udfaldet svarer til ens forventninger, er der en tilbagebetalingsprocent på omkring 71 og 90 procent. En god gevinst i forbindelse med binære optioner baserer sig ret og sagt på at kunne forudsige hvordan tingene vil bevæge sig på markedet. Dette kræver selvsagt at man har et kendskab til markedet, da man ikke uden en form for erfaring inden for dette ville kunne tage de rigtige beslutninger: uden et sådant kendskab, ville det blot blive gætterier der er taget ud af luften. Selvom man gætter, har man dog en vis sandsynlighed for at ramme rigtigt: det binære system har jo blot to udfald, så med binære optioner er det enten stigning eller fald. Men selvom binære optioner har denne enten-eller struktur, så vil man stadig forbedre sine chancer betydeligt hvis man kender til det landskab hvori disse stigninger og fald opererer i.

Handel med binære optioner indebærer risikovillighed

En form for risikovillighed er dog også en central del af handel med binære optioner. Det er ikke en sikker måde at få penge på, ligesom eksempelvis et fuldtidsjob på 37 timer om ugen er det, hvor man er sikker på hvilken mængde penge man vil modtage hver eneste måned. De fleste mennesker handler derfor også med binære optioner ved siden af deres job, således at man har et sikkert fundament under sig. Ikke desto mindre kan man opnå store gevinster hvis man er villig til at kaste sig ud i bølgerne. Man kunne næsten bruge devisen ”hvor intet vover, intet vinder”. Netop fordi at markedet ikke er fuldkommen til at forudsige, vil der nemlig altid være en vis usikkerhed forbundet med handel med binære optioner. Markedet er ikke en struktur, som man rationelt kan skemalægge eller udregne, således at man med hundrede procent sikkerhed kan forudsige dets næste bevægelser. Det er klart at der findes underliggende og immanente strukturer i markedets bevægelser, men de er af en så stor kompleksitet, at man snarere må tænke i mønstre, tendenser og sandsynligheder, end at man kan opnå fuldkommen sikkerhed. Dette er centrale.

Kilde: Bank-Invest.eu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *