Døgnvagt Låsesmed, hverdagens helte

Forestil dig følgende: Klokken er 2 om natten, du befinder dig i Århus – en by der emmer af liv selv når solens for længst har kastet sit sidste lys henover Tivolifrihedens farverige promenader og den gamle bys historiske tagsten. Dine venner fester stadig, sidst du så dem var de i gang med at argumenterer for at et pub besøg var en bedre ide, end at gå hen til den nærmeste natklub.

Du takkede pænt nej, for du ville egentlig helst hjem, og kort tid efter tog du en Taxi mod den anden side af byen hvor dit hus befinder sig. Du har haft en lang dag på jobbet. Det er godt det er weekend.

Træt går du op til din hoveddør, en udmattet silhuet i et hav af lys efter at bevægelsessensoren på din udelampe slår til. Du fumle lidt rundt, måske i dine store jakkelommer, måske i din lille dametaske men kan ikke finde dine nøgler. I starten er du stadig rolig, tænker ikke så meget over det, du prøver blot den næste lomme, og den næste.

Byens Låseservice – Hvis du vil have byens bedste låseservice!

Døgnvagt låsesmed, når uheldet er ude

Først her begynder en fornemmelse af ubehag langsomt at gnave på indersiden af din mave og dit hjerte sparker sine slag et par takter op. Hænderne begynder nu at farer fra den ene lomme til den anden, desperat tømmer du hele tasken ud på jorden, mens dine hænder febrilsk graver mellem småmønter, lommetørklæder og lommeuld efter blot et glimt af dit nøglebundt, men der er ikke den mindste klirren af tunge nøgler der rasler mod hinanden.

Klokken er nu 3 om natten, og du står ude foran din hoveddør og kan ikke komme ind. Det er utroligt koldt og med dit held begynder det stikker snart at regne.

Du kunne få fat i en taxi eller en bus og tage hen til det nærmeste hotel, eller forsøge at finde en ven i nærheden du kan overnatte hos.

Men det gør du ikke, for du er den forudseende type, der graver et visitkort med et telefonnummer frem fra din pung og ringer efter en låsesmed med døgnvagts service.

Døgnvagt låsesmed, altid parat

Opkaldet går igennem med det samme. Samtalen er kort, du har ingen kontanter på dig (udover den 10´er du måske kan skrabe sammen af småpengene i jakkelommen) men det er lige meget. Låsesmeden i døgnvagt fortæller, at de har dankortterminaler i alle deres biler og Mobilepay.

Døgnvagt låsesmeden kommer forbi i løbet af en time. Manden er professionel men venlig og får straks forsikret dig om, at der ikke er noget at skamme sig over. Han tjekker om du bor på adressen og beder om beviser, hvilket er let nok for du har stadig din pung, og han går derefter straks i gang med at arbejde på din lås.

Det ser noget mere dramatisk ud i Hollywood filmene – Låsesmeden i døgnvagt lirker blot lidt med et eller andet apparat og bum, din hoveddør åbner sig til en mørklagt gang en utroligt forvirret terrier der vågner op med et chokeret bjæf.

Du takker Låsesmeden i Døgnvagt og går i seng, lettet over at kunne sove på din egen madras.

I morgen kommer en af dine venner forbi med dine nøgler, flov over at han i lettere beruset tilstand havde stjålet dem. Men det er okay, du sender ham bare regningen for låsesmedens arbejde.

Selv hverdagshelte skal jo tjene lidt på deres arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *