Få information om A-kassen CA

Er du ved at være færdigudannet inden for kommunikation, marketing, økonomi, HR eller lignende, og står du og skal videre ud på jobmarkedet, have styr på dagpenge, jobsøgning, CV og alt det andet? Så er CA en god løsning, da det er mere end en a-kasse, og samtidig er de specialister inden for dette område – læs bare her. Som dimittend gælder der helt særlige regler, men et medlemskab er naturligvis ikke kun for nyuddannede, og der er mange fordele ved at melde sig ind. Der er over 55.000 medlemmer lige nu, hvoraf langt størstedelen arbejder eller kommer til at arbejde i den private sektor, og har en videregående uddannelse fra universitetet, handelshøjsolen, m.m.

A-kassen CA er også din karrierepartner

Det er mere end bare end a-kasse, det er også din karrierepartner, der kan give en hjælpende hånd til jobsøgningen, og bane vejen til drømmejobbet. Ud over den økonomiske støtte, hjælp til dagpenge, m.m., så kan man også gøre brug af de andre gode tilbud, f.eks. kan man deltage i en jobcafé, hvor der er masser af gode råd, og man kan få coaching til nemt og smertefrit at komme igennem det at skrive jobansøgning, skulle til samtale, osv. Desuden tilbydes der kurser, mentorordninger, networking og meget mere. Den støtte man modtager fra CA kan gavne på kort sigt, men den kan også have stor betydning for ens fremtidige karriere. Derfor bør man ikke tøve med at blive medlem, uanset om man er studerende, ledig eller i arbejde. Niveauet af kvalitet og service er højt, hvilket også afspejles i den store medlemstilfredshed. Fokus er på en snæver målgruppe af ”businessfolk” med en baggrund i økonomi, kommunikation, HR, ledelse og et højt uddannelsesniveau, og det betyder at de ansatte samt rådgiverne er vant til at arbejde med denne målgruppe, og ved hvordan de yder den optimale service. Det kommer medlemmerne til gode, når de ønsker at bruge a-kassen som et springbræt for deres fremtidige karriere.

A-kassen – fordele som dimittend hos CA

Hvis man som studerende sørger for at melde sig ind senest et år inden at uddannelsen afsluttes, så vil man stå med en stor fordel som dimittend, da men allerede fra dag 1 er sikret den fulde dagpengesats på 14.690 kr. Normalt vil man ellers skulle vente en måned, den såkaldte ”karens-måned”, fra uddannelsen afsluttes til at man kan modtage den offentlige støtte, hvilket kan have betydelige konsekvenser for dimittenden, når man har husleje og faste udgifter, der skal betales. Det er gratis at melde sig ind som studiemedlem, dog kræver det at man på indmeldelsestidspunktet har bopæl i Danmark, og samtidig ikke tjener for meget ved siden af. Man skal også være opmærksom på, at der gælder særlige regler, hvis man fylder 30 år inden man er færdiguddannet. Man får altså dagpenge med det samme, og samtidig kan man få hjælp til at skrive et banebrydende CV, få sparring fra en karriererådgiver, få gratis advokathjælp, deltage i kurser i Excel og Photoshop og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *