Fittings Specialisten er blevet til Roykon

Hvis du arbejder i en fremstillingsvirksomhed eller er blandt industrielle slutbrugere, vil du højst sandsynligt have stiftet bekendtskab med fittingsleverandøren Fittings Specialisten på et tidspunkt. Dog vil du fremover finde dem under deres nye navn, som nu er Roykon. Fra januar 2017 har Fittings Specialiteten nemlig fået navneskift, men Roykon leverer fortsat fittings i samme kvalitet som førhen, og du kan forvente samme gode service som altid.

Udvikling af Roykons lagerfaciliteter

Det er ikke blot virksomhedens navn, som har gennemgået en ændring. Roykons lagerfaciliteter har ligeledes været igennem en forandring og er blevet optimeret. Virksomheden har valgt at investere mere end 10 millioner kroner på lageret, og dette betyder, at lager- og logistikcenteret nu er super moderne. Dette er med til at forbedre medarbejdernes arbejdsvilkår, hvilket blot gavner leverancen til kunderne. Lager- og logistikcenterets lokation er stadig i centrum af Danmark, nemlig i Fredericia.

Webshoppen er ligeledes udviklet

Ligesom markedet for fittings konstant er i udvikling, har Roykon ligeså valgt at udvikle deres webshop. Derfor er det i dag muligt at købe alle nutidige og relevante produkter til industrien. Med et udvalg på over 40.000 forskellige fittings har Roykon altså et bredt sortiment. Selvom webshoppen blev udviklet i år 2016, bestræber Roykon sig fortsat på at bruge mange ressourcer på at udvikle salget via webshoppen. Dette er med god grund, da ca. 30% af virksomhedens ordre foregår gennem shoppen online. Samfundets digitalisering mærkes dermed også hos Roykon, og det er derfor en rigtig god idé af dem at investere i forbedring af webshoppen. Roykons kunder kan holde sig opdateret omkring rabatter, specialpriser, fakturaer og lagerantal af fittings etc. via webshoppen, og den er derfor ideel for kunden at bruge.

Hurtig udsendelse af produkterne

Udover at tilbyde et bredt udvalg af produkter, bestræber Roykon sig ligeledes efter at have en hurtig levering af produkterne. Hvis en kunde bestiller et produkt, inden Roykons arbejdstid er slut, vil ordren sendes af sted samme dag. Leveringen vil dermed ske dagen efter, hvilket er en stor fordel for kunden. Hvis det ikke er muligt at afsende ordren på samme dag, vil kunden få besked om dette. Dette sikrer, at kunden ikke venter forgæves, og at kunden holdes opdateret. Derudover vil kunden også informeres, hvis den ønskede vare er i restordre. Hvis varen er i restordre, vil kunden ikke faktureres for fragten. Det er altså tydeligt at se, at Roykon går højt op i deres kundeservice til kunderne.

God kundeservice

Det er ikke blot hurtig levering samt eventuel fri fragt, Roykon har at byde på. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, har du mulighed for at kontakte virksomheden enten via mail eller telefon. Derudover har du mulighed for at få dig en kontaktperson, som kan hjælpe dig til det, som du eller din virksomhed lige netop har brug for. Hvis det er første gang, du køber et produkt hos Roykon, kan du få minimum 25% i rabat ved dit første køb. Det er dermed til at mærke, at Roykon ønsker at behandle sine kunder så godt som muligt og give dem den bedste købsoplevelse.

Blandt Skandinaviens største komponent leverandør

Med Roykons store sortiment er det ikke en overraskelse, at de er en af de helt store leverandører her i Danmark. Dog er Roykon ligeledes blandt de største i Skandinavien, og udvalget er dermed rigtig stort. Virksomheden tilbyder blandt andet produkter såsom rustfri fittings, pneumatik samt produkter til vand og spildevand.

Katalog med fuldt overblik

Hvis du synes, det kan være svært at få et fuldt overblik over Roykons mange produkter, har du mulighed for at bestille deres katalog. Dette katalog består af 700 sider, og du kan her få en samlet oversigt over deres mange produkter i de forskellige kategorier. Kataloget vil både indeholde de gængse produkter samt de nye produkter, og du vil derfor ikke gå glip af varerne, selvom du kigger i deres katalog.

Fittings Specialistens navneskift til Roykon er altså blot en del af virksomhedens udvikling. Virksomhedens forøgelse er stor, og det vil derfor være en god idé at holde godt øje med Roykon, da forøgelsen helt sikkert vil fortsætte endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *