Har jeg brug for et flyttefirma?

Bor du i Århus, og skal du flytte? Har du lidt svært ved at overskue alle de møbler, der skal transporteres? Hvad med den tunge skænk, som du ikke har rykket på i årevis? Alt det kan et flyttefirma hjælpe dig med. Faktisk kan de hjælpe dig med alt omkring din flytning. De kan bære de tunge papkasser ud i flyttebilen og få spændt møblerne forsvarligt fast, så de er godt rustet til køreturen. Hvis du betaler ekstra, kan de også hjælpe dig med at pakke dine ting ned.
Flyttefirmaer kan i særdeleshed være en god idé, hvis du ejer et firma, som skal flytte lokaler. I sådan et tilfælde kan der være en del at overskue, og det er en stor fordel ikke at stå med det hele alene.

TIP: Prøv MLflyt hvis du mangler et flyttefirma.

Hvad kan en flyttemand, som jeg ikke selv kan?

Det kan godt være, at du ikke er bange for at tage fat, og at du er klar til at bære til den helt store guldmedalje, men flyttemænd har en erfaring, som det er svært at hamle op med. De ved, hvordan møbler skal håndteres, og hvordan man får stablet alting op i flyttebilen, så alle dine ting bliver bragt sikkert hen til dit nye hjem.

Har du for eksempel et særligt møbel, som du er øm over for, kan et flyttefirma være den perfekte løsning. Flyttemænd ved nemlig, hvordan tunge møbler rykkes på den bedst mulige måde, og du slipper dermed også for at være skyld i, at dine venner får langvarigt hold i ryggen, eller at du selv gør. Ikke at forglemme, at der med flyttemænd også medfølger en flyttebil, som er indrettet til at huse store møbler. Du kan undgå at bruge din egen bil og muligvis komme til at beskadige den i forsøget på at få plads til alle dine ting.

Hvordan finder jeg et flyttefirma, og hvad koster det?

På internettet er der sider, der hjælper dig med at finde de billigste flyttefirmaer i Århus. Flyttefirmaerne vil hjælpe dig med at flytte dine ting, og det lige meget om du flytter fra Århus til Randers eller fra Århus til Tyskland. Prisen for flyttefirmaets ydelser vil typisk bestå af følgende: En pris pr. km, flyttebilen skal køre, plus en pris pr. min. eller pr. time, du har brug for flyttemændenes hjælp, og et form for startgebyr.
Ofte kan du vælge forskellige ”flyttepakker”, alt efter hvor meget, du selv er villig til at hjælpe til, og hvor stor en bil, du regner med, at der bliver brug for (altså, hvor mange ting, du skal have transporteret med dig videre). Derudover har de flest flyttefirmaer en form for forsikring, som erstatter, hvis flyttemændene skulle komme til at ødelægge et møbel under flytningen. Ønsker du yderligere forsikringer, kan det aftales med det enkelte flyttefirma. Du kan få det præcis, som du ønsker og få skræddersyet et tilbud, der dækker alle dine behov. Hermed kan du trygt og roligt overlade din flytning i flyttefirmaernes hænder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *