Hvordan bliver jeg maler hvis jeg bor i Ringkøbing?

Bor du i Ringkøbing og vil gerne være maler, så har du lidt af et problem, for der er ikke så mange muligheder for skole i Ringkøbing. Det er ikke et problem der behøver at stå i vejen for at du skal være maler, men det er en ting du skal være klar over, for det er noget der kommer til at kræve at du laver nogle ændringer. Enten skal du droppe at blive maler, og det er jo ikke smart hvis det er det du gerne vil være, eller også skal du flytte. Der er også den mulighed at du kan komme i lære i Ringkøbing, men så vil du stadig være nødt til at tage til et andet sted hen for at komme på skole som du skal nogle gange i løbet af din uddannelse. Det er et valg du skal træffe med dig selv, og det er der ikke andre der kan tage for dig. Når du har taget det valg, kan du begynde at gå videre i processen med at blive maler, men lige denne beslutning kan kun du tage.

Holstebro er en mulighed

I Holstebro er der en skole hvor du kan blive uddannet maler igennem når du ikke er ude og lave praktisk arbejde i det virkelig liv. Det kan du udnytte ved enten at flytte til Holstebro eller køre dertil hver gang du skal på skole. Det er dog ikke sikkert det er det værd at blive boende hjemme i Ringkøbing, hvis det er i Holstebro at muligheden for skole er. Desuden er det ikke sikkert at det er ligeså let at finde en praktikplads i en lille by som Ringkøbing, som det er i en større by som Holstebro. Der er altså mange faktorer der spiller ind, og du er nødt til at have dem alle med i dine overvejelser. Hvis ikke du har noget problem med at flytte hjemmefra inden du starter på din uddannelse er Holstebro måske en god mulighed, også fordi du stadig har muligheden for at komme hjem på forholdsvist kort tid, eller få jævnlige besøg af forældre og hvad andet familie der måtte bo i Ringkøbing. Vejen er ikke så lang, og det skal helt klart udnyttes.

Der er masser af muligheder

Det kan også være at du har mod på at komme endnu længere væk, eller kender nogen du kan flytte sammen med i en anden by end Holstebro, hvor der også er mulighed for at uddanne sig til maler, og så er det måske en endnu bedre ide. Det er dinsituation, og derfor er det vigtigt at ´det er dig der vurderer hvor du gerne vil hen, og hvordan det hele skal foregå¨. Det tager trods alt en del tid at uddanne sig til maler, og derfor er det vigtigt at du bruger godt med tid på overvejelserne. Ikke fordi det ikke kan lade sig gøre at flytte halvvejs, men det er altid godt at ramme plet første gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *