Intern linkbuilding er lige så vigtig som ekstern

Man kan lave både intern og ekstern linkbuilding. Ekstern linkbuilding handler om at få placeret sit link p andre sider. På den måde linker man til bage til sin hjemmeside. Det kan give fere besøgende på ens side. Hvilket jo er noget, man gerne vil have. Intern linkbuilding er noget, man laver på sin egen side. Det hjælper både læserne til at finde rundt. Men det gør også, at man kan kommer højere op i en søgning på en søgemaskine.

Det giver næsten sig selv, hvorfor det er vigtigt at ens læsere kan finde rundt på ens side. Hvis de ikke kan det. Ender de steder, de ikke vil. Eller kan ikke finde det indhold de gerne vil. Så bliver de frustrerede og irriterede. Det er derfor en god ide at gennemtænke den interne linkbuilding på sin hjemmeside. På den måde får læserne lyst til at komme tilbage. Vi kan jo alle lide en side, der er overskueligt opbygget.

Info: Linkbuilding er ikke nemt, det tager lang tid at lære og du har måske vigtigere ting at tage dig til. Derfor kan det være en idé at kontakte et firma som Lazytoro.

Men er menuen ikke intern linkbuilding?

Det er ikke nok at have en menu for at have ordentlig intern linkbuilding. En menu peger selvfølgelig folk i den rigtige retning. Men det er ikke nok til at være ordentligt intern linkbuilding. Og det gør slet ikke noget i forhold til søgemaskinerne.

Menuen kan guide folk i den rigtige retning. Men det er nogle så brede kategorier, at de ikke tæller som linkbuilding. Det er derfor kun for at få et overblik over siden, at man har menuen.

Man skal dog stadig have menuen. Hvis man ikke har det, vil folk også synes, at ens hjemmeside er overskuelig. Man er bare nødt til også at have noget interne linkbuilding?

Hvordan laver man intern linkbuilding?

Man skal altid lave genveje til sine vigtigste sider. Dem man gerne vil have, at folk havner på. Det gør nemlig også, at søgemaskinerne lander på dem. Det er underordnet, hvad der er på de vigtigste sider. Men det er det, der er hele tiden med ens hjemmeside.

Man bær derfor lave nemme genveje til dem. En læser skal kunne finde dem i løbet af meget kort tid på siden. Hvis han eller hun ikke havner der direkte efter sin søgning. Det kan være, at man har et link på forsiden. Så er det nemt at klikke sig videre som læser. Så kommer man hurtigt frem til det, man egentlig ledte efter.

Det er derfor noget, man bør arbejde meget med. Hvordan man bygger siden ordentligt op.

Kan man selv lave intern linkbuilding?

Hvis man har råd til det, er det en god ide at få nogle professionelle til at hjælpe en. De vil have en stor viden om linkbuilding. Det kan derfor hjælpe ens side rigtig meget, at de hjælper en. De har helt styr på den interne linkbuilding. Dine vigtige sider vil derfor naturligt komme helt i front.

Det er dog også en god ide, at du selv sætter dig ind i linkbuilding. Hvis du ikke har alverdens penge, er det dyrt at have nogle professionelle med på sidelinjen hele tiden. Det er en selv, der arbejder med hjemmesiden til dagligt. Det vil derfor også hjælpe, at man ved noget om det.

Man kan starte med at læse om det på nettet. Der er masser af artikler, der kan give en nogle gode råd. Det gælder både intern og ekstern linkbuilding. Der kan man lige som få en grund viden, som man kan bruge efterfølgende.

Der findes også flere bøger om linkbuilding. De kan være med til at give en et mere uddybende indtryk af linkbuilding. Det kan være en god måde at få en bredere viden. Særligt hvis man kan find en bog, der kan forklare det lidt pædagogisk.

Der er også flere kurser, man kan tage. Det er en god ide at tage et kursus. Mam lærer ofte rigtig meget på den måde. Det kan være svært kun at tilegne sig viden ved at læse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *