Romantik i luften

Når man har fundet den eneste ene blandt dråber af oceaner, ønsker man kun at bevare romantikken – kærligheden. Romantikken må ikke lide under vores løb for at få hverdagen til at fungere. Det kan være svært – man kan løbe tør for ideer, især efter et længere forhold. Man kan savne de dejlige hyggestunder, hvor man nussede lidt til hinanden. Man kan savne bare at omfavne hinanden. Man kan bare savne at have en fræk tanke, mens man sidder på sit kontor og arbejder. Det kan føles som livet er gået i stå og mistet sin mening, når de ædle dele af kroppen ikke er så aktive og ja endda liderlige, som de har været. Man kan have brug for hjælp til at sætte hele maskineriet i gang igen.

Romantik guiden kan hjælpe – Besøg her. Her kan du finde alt om romantik, kærlighed og vejen til nirvana med de ædle dele. Det lyder alt for godt til at være sandt – men det er sandt. Der er tip til parforholdet som er al verdens guld værd. Der er alt fra forførelse til overraskelse til ideer til gaver. Du kan også finde inspiration til ”romantik for 2” – hvad kan man gøre, for at få lidt mere romantik i luften. Weekendophold? Oplevelsesture? Du vælger sig – lad dig blive inspireret af romantik guiden.

Julen nærmere sig

Nu hvor julen nærmer sig, må kærligheden ikke mangle. December er ikke kun måneden, hvor børn bliver glade af gaver og dejlig mad og goder til maven. December er også måneden, hvor kærligheden spire med Jesus Kristus fødsel. Det er måneden, hvor mange mænd vælger at frie til sin livs kærlighed. Det er måneden, hvor mange tager det første skridt mod at være en rigtig familie. Det er måneden, hvor kærligheden bliver sluppet løs. Det er måneden, hvor sne og storm bliver til love in the air.

Romantik guiden kan hjælpe dig med at blive inspireret til julegaven til kærligheden – som i sidste ende vil gavne jer begge. Du kan finde inspiration til det helt basale om at pleje parforholdet, men også lidt til det frække.

Synes du også du hverdag møder din partner på samme måde – han eller hun kommer hjem fra arbejde og er træt – du er ligeså meget udmattet og egentlig bare gerne vil have noget mad at spise også ellers ligge på sofaen og se måske ”Den store bagedyst” eller hvad der nu ellers er på tv. Men inderst inde kunne du godt tænke dig noget mere nærværende. At kramme måske? Nej, nej du kunne måske godt tænke dig noget der er mere i den frække ende – men du synes det er svært at få kæresten med på det.

Romantik guiden kan inspirere dig til hvordan du kan forføre. Hvad du eventuelt kan tage på, når kæresten kommer hjem – så kæresten fra det sekund han/hun træder ind i hjemmet kan se at der skal ske noget aktion. Noget afdæmpet lys kan hjælpe til med at komme i romantisk humør og – lad dig blive inspireret af romantik guiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *