Unge mennesker bruger ualmindeligt meget tid i deres senge

Man kan til tider godt blive lidt skræmt, når man træder ind på sådan et ungdomsværelse. Det skyldes først og fremmest, at man sjældent ved, hvad man træder på, fordi det for det meste er helt vildt rodet. Derudover ved man aldrig, hvilken lugt man vil møde, når man kommer ind. Det er som om, at teenagere bare lugter helt særligt. Dette skyldes nok, fordi de endnu ikke helt har knækket koden med, hvordan man skal huske at bruge deodorant hver dag. Til sidst er der altid en usikkerhed omkring, hvad man vil se, når man kommer ind. De unge har mange hormoner, og dette kan sagtens lede til, at de i tide og utide gør nogle ting, som man helst vil være fri for at se.

Alligevel er der også noget spændende forbundet med et ungdomsværelse. For på dette værelse er der forbundet helt ualmindeligt mange tanker og energier. Det er på dette værelse, hvor den unge vil ligge og fortryde alle sine valg i livet, men det er også i denne seng, den unge vil opleve sin første forelskelse og alt, der følger med. For de fleste er ungdomsværelset ikke af en specielt stor størrelse. Det betyder, at der ikke er plads til meget andet end alt rodet, et klædeskab, hvor rodet skulle have været, en masse skolebøger samt forskellige modeller af senge. Nogle steder, vil man også opleve et skrivebord, men det er de færreste, der rent faktisk vil bruge dette til andet end opbevaring. Det betyder altså, at det er i denne seng alt sker. Det er i sengen man vil opleve både op- og nedturer. Det er i sengen man vil opleve hverdagen med alt der følger med i form af lektier og dårlige tanker. Dermed er sengen samlingspunktet for al energien i værelset, dog også det sted, der er mest ulækkert.

Se de billige kontinentalsenge her.

Mange åbenbaringer forekommer i senge

Umiddelbart ville man ikke tro, at senge skulle bruges til meget andet en søvn og sex. Dette er ikke det eneste, der foregår i en ungdomsseng. Dog er det alligevel under de to førnævnte akter, at der egentlig forekommer disse åbenbaringer. Når man ligger og skal til at falde i søvn, som en distræt teenager er det alligevel her, man egentlig får lov til at overveje, alle de indtryk, som man har fået i løbet af dagen. Det er her man endelig har tid til at overveje de beslutninger, der skal tages.

Senge er også et symbol på den første gang

Der er mange ting, der skal til at ske for den første gang, når man pludselig bliver teenager. Alligevel er der en ting, der er mere den første gang, end andre ting. Det er selvfølgelig den seksuelle akt, der er noget af det, der tiltrækker mest opmærksomhed i en teenagers lille verden. Det er alt man snakker om, og de fleste af de ting, som man foretager sig, vil være for at få sex.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *