Vandbehandling til swimmingpool

Få installeret en swimmingpool og start virksomhed, der tilbyder vandbehandling for det er der penge i da folk er vilde med sådanne behandlinger.

Vandbehandling er det nye zoneterapi

Hvor man i de sidste par årtier har kigget efter zoneterapi når man har ønsket at det skulle gå bedre for velværet så er denne tendens ved at skifte og er ved at blive noget andet. For nu er der mange der er vilde med vandbehandling. Man har set det i mange år når kvinder skal føde. De kan simpelthen ikke få nok af vandfødsler, de fødene kvinder. Flere og flere vælger at give fødsel til deres børn med hjælp fra en swimmingpool, som de mener gør noget godt for smerterne. Men nu er dette tendens også kommet til andre aspekter af samfundet. For mange af dem der går rundt og hænger lidt med mulen og måske endda er udsatte for at kunne få en eventuel depression, de vælger i stigende grad at gå imod vandbehandling for at få deres problemer til at forsvinde. Begrebet vandbehandling dækker over mange forskellige ting og et bredt område af ting og sager. En af de ting, som vandbehandling er, det er at man simpelthen lægger sig ned på en briks, denne slags vandbehandling kræver så ikke en swimmingpool, men sådan en kan være god at anskaffe sig alligevel. Derefter lukker man øjnene og så vil din behandler gå i gang med behandlingen. Vedkommende vil tage en pipette og fylde den med vand, hvis man er religiøs kan man vælge at det skal være vigevand, men hvis ikke kan man bare vælge almindeligt vand.

Vandterapi kan gøres med pipette

Nu vil din behandler, så gå i gang med at duppe dig på hele kroppen me dvandet fra pipetten. Du vil få en dråbe vand på enhver del af hele din krop og så vil behandleren gå i gang igen når hele din krop er blevet duppet med vand. Den første omgang kan snildt tage op til en time, og den efterfølgende kan så også en time, så det er også en ret kostelig affære, at få foretaget denne vandbehandling. Men når du så også lige ligger og tørrer et par minutter og derefter er færdig så er der ingen tvivl om, at du vil føle en forskel. Hvor du før var lidt i dårligt humør, lidt trist måske endda lidt irriteret så vil du nu være rigtig glad og i godt humør og intet kan stoppe dig fordi, at du er blevet duppet med lidt vand. En vandbehandling kan også foregå ved, at din behandler fører dig under vandet og så skal du være under vandet i lige præcist så lang tid, at det i et kort milisekund når at blive ubehageligt, men så heller ikke længere. Derefter vil din behandler tage dig op i gen og i lige det øjeblik hvor det begynder at blive behageligt, vil behandleren fortsætte med behandlingen og dyppe dig igen. Dette kan så blive ved if lere timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *